No Limit Sports OUTDOOR

Gepubliceerd op 13 maart 2021 om 14:36

NO LIMIT OUTDOOR 2.0

Alles staat klaar en we hebben er zin in! Vanaf morgen (maandag 15 maart) kunnen jullie weer terecht bij onze Outdoor gym. We werken (nog) niet met reserveringen dus je kan gewoon “binnen” lopen om lekker te komen trainen. Heb je de mogelijkheid om in de ochtend te sporten doe dat dan aub, want we weten allemaal dat het in de avond drukker gaat zijn. We willen jullie vragen om een beetje rekening met elkaar te houden zodat we geen reserveringssysteem nodig gaan hebben.

 

OPENINGSTIJDEN 

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 13:00 uur & van 16:00 - 20:30 uur (i.v.m avondklok)
  • Zaterdag 09:00 - 13:00 uurZondag 10:00 - 13:00 uur

Mocht het echt druk worden kunnen we de tijden nog uitbreiden.

 

KOSTEN

Leden van No Limit Sports hoeven GEEN extra kosten te betalen om gebruik te maken van onze Outdoor Gym. Wel is het de bedoeling dat je, je elke training even komt melden zodat we weten dat je er bent. Je krijgt dan een spray en doekje mee voor het reinigen van de toestellen. Zo kunnen we ook bijhouden hoeveel mensen er zijn en wie, wanneer aanwezig is.

KOSTEN VOOR NIET LEDENLosse training: €10,- 1 week onbeperkt sporten: €25,-1 maand onbeperkt sporten: €60,-

Uiteraard kun je, je ook als lid inschrijven. Je tekent dan een 6 maanden contract voor €35,- per maand of een jaarcontract voor €30,- per maand.

 

LET OP! CASH ONLY

HOUSERULES: Houd 1,5 meter afstand Handdoek verplicht Handen desinfecteren VÓÓR aanvang training Blijf thuis als je klachten hebt Ruim gebruikte spullen op! Bij 3 waarschuwingen wordt de toegang voortaan geweigerd. Behandel elkaar met respect NIET blijven hangen. Het is trainen en door! Toiletten & Kleedruimtes zijn GESLOTEN De bar is GESLOTEN dus neem je eigen drinken mee!

 

Wij houden ons aan de regels van het RIVM en verwachten dat ook van jullie!

Team No Limit Sports

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.