Voeding


Een voedingsschema samenstellen

Het begin is gemaakt.

Je sport een aantal keren per week, maar je wilt graag meer..
Je neemt je eetgewoontes onder de loep en fanatiek ga je aan de slag met je zelf opgestelde voedingsschema.
Maar dan... Je ziet door de bomen het bos niet meer. De een zegt ‘schrap alle koolhydraten’, de ander vertelt je dat je vooral superfoods moet aanschaffen en die zegt weer dat dit dieet écht(!) werkt…

 

Help, wat moet je nou doen?! Je zou er bang van worden wat je allemaal niet meer mag.

Voedingsprobleem?

Iedereen is anders, met zijn/haar eigen doelen of wensen.

En als slechte voeding al bestaat, dan is het pas slecht als je het in je mond steekt. Dat is geen voedingsprobleem, maar een gedragsprobleem. De beste resultaten worden behaald door een voedingspatroon dat je kunt volhouden. Dat gaat niet alleen over voeding, maar vooral over gedrag.

 

Daarom gaan we ons vooral richten op het leren omgaan met voeding op een verantwoorde wijze. We gaan uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen we de energiebehoefte. Verder gaan we uit van je huidige voedingspatroon en met kleine stapjes gaan we dit steeds een beetje aanpassen zodat je na een tijdje weet hoe je gezond kunt leven.

Die laatste paar kilo kwijtraken

De meeste mensen willen een paar kilo kwijt, maar andere willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Wat de reden ook is, bij ons stel je zelf jouw doel vast en daar werk je samen met jouw coach naartoe!

 

De voordelen?

  • Snel Resultaat
  • Verantwoord bezig zijn
  • Afvallen of aankomen
  • Meer energie
  • Lekker in je vel zitten
  • Voedingsschema op maat
  • Geen hongergevoel
  • Wekelijks weeg moment met je coach
  • Meer spiertoning en een strakker fysiek

Blog voeding

HAVERMOUT PANNENKOEKEN

In deze tijd is het super belangrijk dat we een gezond immuunsysteem behouden. Dat doe je door te bewegen/sporten maar zeker ook door de juiste voeding.

Lees meer »

GROENE SMOOTHIE

In deze tijd is het super belangrijk dat we een gezond immuunsysteem behouden. Dat doe je door te bewegen/sporten maar zeker ook door de juiste voeding. Daarom hebben we hier een receptje van een lekkere groene smoothie.

Lees meer »
Voedingadies afvallen of aankomen Noord-Brabant