QR CODE SCANNEN

Gepubliceerd op 5 november 2021 om 13:16

Lieve leden,

Zoals jullie weten gaat vanaf morgen de maatregel in dat we QR code’s moeten gaan scannen op de sportschool. Wij vinden het verschrikkelijk dat wij dat moeten doen maar zien helaas geen andere keuze aangezien er hoge boetes of sluiting aan vast hangen. Omdat wij morgen en zondag nog niet alle leden gescanned kunnen hebben zullen wij dit weekend op zaterdag en zondag eenmalig om 13:00 uur sluiten.

Hoe gaan we het aanpakken:
*We zetten alle druppels/pasjes On Hold.
Heb je een geldige QR code door volledige vaccinatie dan hoeven wij deze maar 1 X te scannen. Hierna gaat je druppel op groen en kun je komen sporten wanneer je wil. Wil je komen sporten met een QR code na testen dan kan dit momenteel helaas alleen op tijden dat er personeel aanwezig is omdat wij elke keer je QR code moeten scannen. Je druppel/pasje blijft On Hold staan. Heel belangrijk! Alleen JIJ komt binnen met je druppel/pasje. Hou of maak de deur niet open voor anderen want het kan zijn dat wij deze persoon nog niet gescanned hebben. Ben je nieuw en wil je inschrijven of een proeftraining/losse training doen dan kan dat momenteel alleen op afspraak. Stuur een appje naar 0617323841 of mailtje naar info@nolimitsports.nl om een afspraak in te plannen. Als je weggaat Check aub of je de deur goed dichtgetrokken hebt achter je! LET OP: Neem geen vrienden/vriendinnen stiekem mee naar binnen. Als we het zien op de camera schrijven we je per direct uit en ben je niet meer welkom!!

Nogmaals.. wij hadden het ook graag anders gezien maar zullen helaas even mee moeten doen met deze waanzin en hopen dat alles snel weer normaal wordt.

Team No Limit Sports